Відбілити зуби в стоматології ↔️
Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 31.08.2025 - 09:57:29
Страницы:  1  

Відбілити зуби в стоматології

Объявление

АвторСообщение

Психологи МИГИС

Помощник

Статистика:

Які відчуття під час відбілювання зубів в стоматології? Яка тривалість процедури? Боюся, що буде боляче або некомфортно.

----------------------------
Сообщение # 1 03.08.25 - 15:57:18
RE: Відбілити зуби в стоматології

Artemon

Помощник

Статистика:

Більшість пацієнтів не відчувають болю під час відбілювання. Можлива підвищена чутливість зубів, але вона зазвичай тимчасова і проходить протягом доби. Стоматолог може використовувати захисний засіб для ясен, що мінімізує будь-який дискомфорт. Тривалість сеансу відбілювання Beyond Polus зазвичай становить близько 45-60 хвилин, що дуже швидко і зручно. Весь процес проходить під наглядом лікаря, який контролює інтенсивність світла.

Сообщение # 2 03.08.25 - 16:21:16

Николай Васильевич

Помощник

Статистика:

Це була моя перша процедура, і я теж дуже нервував. Але все пройшло максимально комфортно і без болю. Відчуття були схожі на легке поколювання, що зовсім не заважало. Лікар постійно запитував про моє самопочуття, і я відчував, що перебуваю в надійних руках. Результат став помітним одразу після закінчення. Рекомендую переглянути цей ресурс, там добре описано, чого очікувати: https://sdental.com.ua/service/teeth-whitening/beyound-poluse-teeth-whitening.

Сообщение # 3 03.08.25 - 16:41:59
Развлекательные программы для пожилых : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9